Opret konto Glemt password?
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Jeg hedder Hanne, 51 år og bor sammen med mine tvillinger, Emma og Oliver på 17 år. Det har i mange år været en naturlig ting for mig, at tage daglige kosttilskud. Jeg har forsøgt mange forskellige ting, nok især grundet mine udfordringer med mit helbred. Surfet rundt i den alternative verden og prøvet mange dejlige ting. Da jeg startede med at drikke min daglige Aloe Vera, skete der virkelig noget med mig. Jeg har læst meget på nettet om Aloe Vera og bla. læst bogen; Aloe Vera Naturens skatkammer, forfatter; Audun Myskja, norsk læge som beskriver alle Aloe Veras anvendelses muligheder og hvad det gør af gode ting for kroppen og sjælen.

Jeg har virkelig lyst til at anbefale produkterne videre til dig! Login og check min shop, hvor du finder information om alle de lækre produkter. 

Apropos hjemmeside. Noget jeg har fået gratis af Forever, ved at generere en bestemt omsætning de første 3 mdr. efter at jeg fik mit id-nr. (adgang til at købe produkterne til indkøbspris), hvilket i øvrigt er helt gratis og uforpligtende. Nogle samler mærker i Bilka eller Kvickly og køber derved billige produkter. Her har jeg samlet til en gratis hjemmeside.

Firmaet har også en helt unik 100% kundetilfredshedsgaranti. Som kunde har du 90 dage til at prøve produkterne i og er du ikke tilfreds, kan du aflevere de tomme eller halvtomme emballager og få alle dine penge retur. Hvor har du nogensinde hørt om sådan nogle super muligheder?

Enten virker det eller det er gratis!

Ring eller skriv til mig for yderligere information!

Mange hilsner

Hanne Thiim Bours

Mobil 25332587, E-mail; hannethiim@outlook.dk

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.